2017 yılında, üretim tesislerinin tüm hatlarıyla Avrupa GMP belgesi (EUGMP) alan Türk ilaç firması olarak global pazarlara açılmak yolunda büyük bir adım atan Onko İlaç, yıllık dönem değerlendirmesini yaptı. Yıllık değerlendirme toplantısı 6–9 Eylül 2018 tarihleri arasında merkez, saha ve fabrika ekiplerinin katılımıyla gerçekleşti.
2017 yılında 30. kuruluş yıldönümünü kutlayan ve 2018 yılında onkoloji ilaçları başta olmak üzere tüm ürünleriyle global pazarlara açılma yolunda önemli başarılara imza atan Onko İlaç, dönem sonu toplantısını 06-09 Eylül 2018 tarihleri arasında yapıldı.
6 ve 7 Eylül tarihlerinde Kozyatağı Hilton Hotel’de Satış ve Pazarlama Grubu olarak merkez ve saha ekipleri birlikte yıllık değerlendirme toplantısı yapan Onko İlaç, firmanın yeni hedefleri doğrultusunda eğitim programları da düzenlendi. Yıllık değerlendirmenin ardından kurum içinde motivasyonu artırmak ve ekipler arasında verimli çalışmaya destek olmak amacıyla Sarıyer Korupark‘da merkez, saha ve fabrika ekiplerinin katılımıyla piknik yapıldı ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştiridi.
Onko İlaç – Onko İlaç, 1987 yılında kan ürünlerini Türkiye’ye ilk kez getirerek Türkiye ilaç sektöründeki yerini aldı. 1995 yılında ise Koçsel İlaç, kardeş şirket olarak gruba katıldı. Kuruluşundan bugüne yüzde 100 Türk sermayeli bir kuruluş olarak faaliyet gösteren Onko İlaç, şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı İrfan Koç’un 35 yılı aşkın sektör deneyimiyle Türk tıbbına önemli hizmetlerde bulunmakta, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi çözümleriyle birçok ilki hayata geçirmektedir. Hizmette ilklere ve kalıcı eserlere imza atan Onko İlaç, 2015 yılında büyük bir atılım gerçekleştirerek Türkiye’de bir ilk ve tek olan yüksek aktiviteli ürünler için ileri teknolojiye sahip farmasötik üretim tesisinin açılışını gerçekleştirmiştir. Tesis, Türkiye’de kısıtlı olarak üretilen ya da hiç üretilmeyen, hayati önemi olan hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçların Türkiye’de üretilmesine olanak sağlamaktadır. En ileri teknolojiyle üstün kalite koşullarında üretim gerçekleştiren tesis, Türkiye’nin dışa olan bağımlılığını azaltmanın yanı sıra, onkolojik preperatları üretmede sahip olduğu yüksek kapasite sayesinde Türkiye’nin bu alanda tüm ihtiyacını karşılayabilecek gücü elinde bulunmaktadır. Tesislerin yapıtaşı olan AR-GE faaliyetleri, Türkiye’de sınırlı sayıda üretilen ya da hiç üretimi yapılmayan, yüksek etkinlikteki farmasötik dozaj formları ve ilaç etkin maddelerini geliştirme ve üretim faaliyetlerini yürütmektedir.